Wensink Ruurlo BV

Over Wensink Ruurlo BV

Welkom bij Wensink Ruurlo BV

Wensink Ruurlo BV is een landbouwmechanisatie- en konstruktiebedrijf gevestigd aan de Haarweg nr. 3 te Ruurlo. Het bedrijf kende z'n ontstaan in het begin van de jaren '70 met konstruktiewerkzaamheden. Midden jaren '70 kwam er de landbouwmechanisatie bij en het geheel heeft een opwaartse ontwikkeling doorgemaakt. Begin jaren '90 werd er nieuwbouw gepleegd om voor de toekomst klaar te zijn.

Thans bestaan de werkzaamheden uit handel en reparaties in en aan tractoren, landbouwmachines en aanverwante zaken, alsmede konstruktiewerken in de ruimste zin des woords. Wensink Ruurlo BV heeft talrijke gerenommeerde dealerschappen in z'n leveringsprogramma zitten zoals Claas, Veenhuis, Spinder, JFC, Trioliet, Bogballe, Waterkracht, Amazone, Hitachi en Kuhn.

Het bedrijf heeft zich vanuit een goed geoutilleerde werkplaats breed georiënteerd in de markt, met afnemers o.a. in de agrarische sector, loonbedrijven, gemeentes, staatsbosbeheer, aannemers en particulieren.

Door goed geschoold en gemotiveerd personeel hopen we een goede en snelle service en dienstverlening te kunnen geven om ook voor de toekomst een goede partner te zijn.

Voor eventuele verdere inlichtingen kunt u zich natuurlijk altijd voor informatie tot ons wenden.

Tot ziens,
Wensink Ruurlo BV

Foto's

Contact

Haarweg 3
7261 LE  Ruurlo

0573-451248
info@wensink-ruurlo.nl

Categorieën