Camping Broekhorst

Over Camping Broekhorst

Camping “Broekhorst” is gelegen in een rustige omgeving in het hart van de Achterhoek namelijk “Ruurlo”. Met zijn uitgestrekte weilanden, bossen en mooie kastelen, is het voor ieder een genot om er eens met de fiets op uit te trekken. Maar u kunt natuurlijk ook genieten van de rust en de natuur om eens lekker bij te komen van de dagelijkse beslommeringen. Onze camping ligt ongeveer 15km van de grens met Duitsland.

Op onze camping, die rust en eenvoud uitstraalt, is plaats voor 12 eenheden. Naast de camping is een vijver waar u in alle rust kunt genieten. Onze camping is aangesloten bij de Stichting Vrije Recreatie (SVR).

 Op ongeveer 2 km afstand van de boerderij is een viswater en op 10 km afstand vindt u een recreatieplas waar u kunt zwemmen of surfen. Het dorp Ruurlo biedt vertier voor groot en klein. Er is een prachtig buiten zwembad met zoutwater en een grote glijbaan. Verder heeft Ruurlo het grootste doolhof van Europa.

Ruurlo en omstreken is een ideaal fiets– en wandel gebied. Verder zijn er veel activiteiten in Ruurlo en omgeving. Folders en de evenementenlijst zijn aanwezig! Dus twijfel niet en kom gerust eens langs om een kijkje te nemen!

 

Met vriendelijke groet, 

Chiel en Suzanne

Contact

Scheiddijk 5
7261 SM  Ruurlo

0573-491280
susannestoevelaar@hotmail.com

Categorieën