De Tapperij

Over De Tapperij

Cafe-Restaurant "de Tapperij" staat voor gastvrijheid, gezelligheid, laagdrempeligheid en kwaliteit.

Kom gerust een keer de sfeer proeven in ons gezellige voorcafé waar u kunt genieten van een breed scala aan dranken en hapjes. Ga rustig zitten op één van de comfortabele barkrukken en geniet van de gezellige ambiance.

Bent u op zoek naar een hapje voor tussen de middag? Ook daarvoor bent u bij ons aan het goede adres. Op onze gevarieerde lunchkaart staat gegarandeerd voor ieder wat wils. Of sla onze uitgebreide dinerkaart open waar u kunt kiezen uit verschillende soorten vis, vlees, groentes en aardappels. Zelfs een pannenkoek is ons niet te gek.
Wilt u graag een hapje eten maar niet uw eigen huis verlaten, dan bestaat er altijd nog de mogelijkheid voor catering. In overleg is hierbij van alles mogelijk.

Naast het restaurant en het café hebben wij beschikking over een ruime zaal voor uw feesten en partijen. Deze zaal kijkt aan de achterkant uit op een leuk ingerichte veranda waar u gezellig overdekt kunt zitten en de kinderen vrijuit kunnen spelen.

U bent van harte welkom en wij hopen u binnenkort te zien aan het Julianaplein 4 waar u wordt geholpen door het altijd vriendelijke personeel.

Groetjes, Team Tapperij

Foto's

Contact

Julianaplein 4
7261 BB  Ruurlo

0573-452148
keuken@detapperijruurlo.nl