Camping Schoneveld

Over Camping Schoneveld

 

Natuurlijke Camping Schoneveld

Ontdek het mooiste stukje Achterhoek 

Camping Schoneveld

Ontdek het mooiste stukje Achterhoek 

Het geruis van de bomen. De vogels die fluiten. Genieten van de natuur. Klinkt dat goed? Dan is Camping Schoneveld dé plek voor jouw volgende vakantie. Wij heten je van harte welkom!

De camping ligt aan de rand van Ruurlo, in hartje Achterhoek. Camping Schoneveld heeft 22 riante kampeerplaatsen en een verwarmd sanitairgebouw. Wil je meer luxe, dan kun je terecht in één van de vier vakantiehuisjes.

Overnachten:

Op de camping zijn verschillende relaxplekjes, bankjes en picknickbanken te vinden. Er is een vuurplaats, waar wij geregeld een kampvuur stoken. Natuurlijk mag je ook altijd zelf het vuur op stoken. Bij slecht weer hebben wij een ruimte waar je droog kunt zitten en voor de kleintjes zijn er volop speelmogelijkheden; zowel buiten als overdekt. Zo zijn er skelters, traptrekkers, een trampoline en een zandbak. Ook is er een dierenweide voor urenlang speelplezier.

Al onze kampeerplekken zijn geschikt voor camper, tent of caravan en voorzien van afvoer, stroom (6 ampère) en water.

Houd je van luxe tijdens je vakantie? Dan zijn onze vakantiehuisjes een echte aanrader! In 2005 is onze voormalige stal omgebouwd tot vier ruime vakantiehuisjes van 65 m2. Deze zijn geschikt voor 4-6 personen. Twee van deze vakantiehuisjes zijn toegankelijk voor mindervaliden, drie huisjes zijn hypoallergeen. Ben je met een grotere groep? Je kunt twee huisjes naast elkaar boeken, wij zorgen dat er in één huisje voldoende servies en kookgerei is voor 12 personen.

Kom eens een kijkje nemen op onze website en geniet ook van een heerlijke vakantie op Camping Schoneveld.

 

 

 

Contact

Barchemseweg 77
7261 MT  Ruurlo

06-21382343
06-21382343
info@campingschoneveld.nl