Bospark de Bremstruik

Over Bospark de Bremstruik

Bospark De Bremstruik

In het hart van de gastvrije Achterhoek ligt het mooie plaatsje Ruurlo. Deze prachtige bosrijke omgeving is het decor van  Bospark De Bremstruik.  Op loopafstand van het dorp, maar toch heerlijk buitenaf én aan een rustig zandpad gelegen. Kriskras door het bos liggen vakantiewoningen en chalets speels over het park verspreid.

Ons kleinschalige vakantiepark trekt vooral gasten die op zoek zijn naar rust en natuur. En dat is niet zo vreemd...... Overdag  ziet u eekhoorntjes, hazen, konijnen en vele soorten vogels. 's Nachts is onder andere de Bosuil actief en laat zich soms even horen. Of u nu een vakantie boekt in één van onze accommodaties of u wilt uw eigen plekje op ons park, u zult een weldaad van rust en privacy ervaren.

De prachtige omgeving leent zich uitstekend voor lange fiets- en/of wandeltochten en genoeg mooie plaatsjes in de buurt die uw bezoekje waard zijn. In de nabije omgeving is een keur van activiteiten te vinden voor  groot en klein.  De kinderen zullen zich óók op het park uitstekend vermaken in onze speeltuin met o.a. een trampoline, klimtoestel, ping-pong tafel, pannaveldje en gave boomhut. Welkom in de Achterhoek! 

Vele groeten uit Ruurlo,

Wouter & Dineke Vrielink

Contact

Koskampweg 3
7261 MZ  Ruurlo

0573-451441
info@bremstruik.nl

Categorieën