Bungalowpark Buitengoed 't Sikkeler

Over Bungalowpark Buitengoed 't Sikkeler

Vakantiehuis huren in de Achterhoek, luxe vakantiepark Buitengoed 't Sikkeler Ruurlo

Luxe vakantiehuis huren in De Achterhoek, Gelderland? Op vakantiepark Buitengoed 't Sikkeler kunt u optimaal genieten van de prachtige natuur en de gezellige dorpen en steden van de Achterhoek. Ons kleinschalige vakantiepark is ruim opgezet met veel groen. Aan de rand van het bos vindt u ons rustig gelegen vakantiepark met luxe vrijstaande vakantievilla's die van alle comfort zijn voorzien. Sommige vakantiewoningen beschikken zelfs over een heerlijke sauna. Wij hebben niet voor niets een Zoover Award  2022 gekregen met het cijfer 9,5!  Hier zijn wij zeer trots op!

Schitterend aangelegd luxe vakantiepark in Nederland met sfeervolle en luxe vakantiewoningen

Op zoek naar een luxe vakantiepark in Nederland? Op ons groene vakantiepark vindt u een receptie met een fietsverhuur en een speeltuin voor de allerkleinsten onder ons. Het terrein waar onze luxe vakantiebungalows gesitueerd zijn, is schitterend aangelegd met grote waterpartijen, bruggetjes en mooie beplanting.  

 

De Bungalows:

Notariswoning: Bronkhorst

Deze notariswoning is vernoemd naar het kleinste stadje van Nederland: Bronkhorst. Niet te verwarren met de gemeente Bronckhorst, welke ook vlakbij ons ligt. 

Type Bronkhorst is geschikt van 2 tot 7 personen en heeft maximaal 3 slaapkamers. Alle woningen zijn even groot, alleen is er soms 1 slaapkamer boven afgesloten voor privégebruik waardoor de woning minder slaapplaatsen heeft, de begane grond is echter overal even groot.

Dit type kenmerkt zich door het statige karakter, de sierluiken en de omlijsting van de voordeur met natuursteen.

Boerderijwoning: Bredevoort

Deze boerderijwoning is vernoemd naar het boekenstadje Bredevoort.

Type Bredevoort is geschikt van 2 tot 8 personen en heeft maximaal 5 slaapkamers. Alle woningen zijn even groot, de verschillen zitten in de (van origine) twee slaapkamers boven die bij de woningen, geschikt voor grotere aantallen gasten, gesplitst zijn in meerdere slaapkamers. De ruimte op de begane grond is overal even groot.

De boerderijwoning is karakteristiek door de fraaie rieten wolfskap.

Schattig boerderijtje: Wolbarg

Dit schattige boerderijtje is het kleinste type van ons park. De karakteristieke luiken in de kleuren van Ruurlo geven deze boerderijtjes hun kenmerkende karakter. Type Wolbarg is geschikt voor 4 personen. Sommige woningen beschikken over een houtkachel. Deze woningen liggen op een eigen stuk terrein op ons park langs de Veengoot.

Recreatiewoning: Wolfersveen

Deze recreatiewoning is vernoemd naar het gebied Wolfersveen, welke vlakbij ons park ligt. Dit type is in kubieke meters het grootste van allemaal en heeft een zeer praktische indeling met twee (bijna) even grote slaapkamers op de verdieping en een ruime slaapkamer beneden, hierdoor is deze woning geschikt voor 6 personen. In sommige woningen staat een bed met een onderschuifbed waardoor er eventueel extra kinderen kunnen blijven slapen. Dit type heeft mooie gevels van red ceder hout.

 

Contact

Sikkelerweg 8
7261 LP  Ruurlo

0573-461221
info@sikkeler.nl

Categorieën