Erve Zonnehoeve

Over Erve Zonnehoeve

Erve Zonnehoeve biedt u een Bed & Breakfast, Minicamping en Wijngaard

In Vorden, midden in het authentieke Achterhoekse coulisselandschap staat Hallenhuis boerderij Zonnehoeve (anno 1929). Centraal gelegen tussen de mooie dorpen Vorden, Ruurlo en Hengelo (Gld) in het buurtschap Linde.

Ontdek vanuit hier deze prachtige streek met vele schitterende wandel- en fietsroutes, waaronder de oudste fietsroute van Nederland, de “Achtkastelenroute Vorden”. De langeafstandswandelroutes het Pieterpad en het Trekvogelpad lopen vlak langs onze locatie. Breng een bezoek aan de historische Hanzestad Zutphen of het kleinste stadje van Nederland, Bronkhorst. Voor de golfers ligt Golfclub ‘t Zelle op steenworp afstand. De sportieve fietser komt aan zijn trekken op de verschillende ATB routes.

En als kers op de taart, kunt u bij Erve Zonnehoeve in ons Proeflokaal genieten van een wijnproeverij met mooie Achterhoekse wijnen gemaakt van o.a. de druiven van onze eigen wijngaard.

Oftewel, genoeg te beleven dus kom genieten en laat u betoveren door de schoonheid en gastvrijheid van deze streek en onze locatie.

Good goan,

Maarten en Tineke Collée

Contact

Bleuminkmaatweg 1
7251 MS  Vorden

0612047420 (Tineke)
info@ervezonnehoeve.nl