Bronkhorst High-Tech B.V.

Over Bronkhorst High-Tech B.V.

Bronkhorst High-Tech B.V.

Producten

Bronkhorst High-Tech B.V. werd opgericht in 1981 en biedt nu het meest uitgebreide programma aan thermische massadoorstromingsmeters en –regelaars. Er kan een keuze worden gemaakt uit talrijke uitvoeringen van zowel standaard als klantspecifieke instrumenten voor toepassing in laboratoria en industrie, inclusief ruimtes met explosiegevaar. Het meetbereik voor deze instrumenten kan worden gekozen vanaf 0-0,7 mln/min tot 0-11000 m3n/h voor gassen en vanaf 0-100 mg/h tot 0-20 kg/h voor vloeistoffen. Bronkhorst’s Coriolis doorstromingsmeters en -regelaars zijn geschikt voor zowel gassen als vloeistoffen met een meetbereik tussen 0,1-5 g/h en 6-600 kg/h. Voorts levert Bronkhorst High-Tech drukmeters en –regelaars met een minimum bereik van 0-100 mbar en een maximum van 0-400 bar. De meest recente ontwikkeling betreft een serie ultracompacte meters en regelaars voor doorstroming en druk op basis van microchipsensoren.

Wereldwijde verkoop en ondersteuning

De Bronkhorst organisatie biedt wereldwijd werk aan ca. 400 medewerkers. De hoofdvestiging in Ruurlo heeft in totaal ca. 275 mensen in dienst, waarvan er zo'n 45 (!) werkzaam zijn op het gebied van R&D, 120 in de productie en 40 op het gebied van service en ondersteuning. Wat dit laatste betreft, de CSD-groep (Customer Service Department) biedt 24-uurs service, zeven dagen per week, aan klanten in alle hoeken van de wereld.

Naast de verkoopvestiging in Veenendaal heeft Bronkhorst wereldwijd verkoop- en servicekantoren in Groot-Brittannië, Frankrijk, Zwitserland, Noord-Duitsland, de Verenigde Staten, Japan, China en Taiwan voor het bieden van lokale expertise en ondersteuning. Bij deze dochterondernemingen werken momenteel in totaal ca. 100 medewerkers.

Daarnaast heeft Bronkhorst High-Tech een uitgebreid netwerk van distributeurs en servicecentra opgebouwd in de rest van Europa en in landen als Australië, Nieuw-Zeeland, Zuid-Korea, Canada, Israël, Brazilië, India en Zuid-Afrika. Met vertegenwoordigingen in meer dan 30 landen en 15 compleet ingerichte servicecentra verdeeld over de gehele wereld is Bronkhorst High-Tech met recht een toonaangevende speler op het gebied van precisiemeting en -regeling van doorstroming en druk.

 

 

Foto's

Contact

Nijverheidsstraat 1a
7261 AK  Ruurlo

0573-458800
info@bronkhorst.com

Categorieën