B&B Het Zwarte Huus

Over B&B Het Zwarte Huus

Het Zwarte Huus

Wij, familie Herben, heten u van harte welkom bij Bed & Breakfast Het Zwarte Huus! Bed & Breakfast Het Zwarte Huus is een luxe en rustig gelegen accommodatie in het prachtige buitengebied van Ruurlo.

Bent u toe aan een lekker weekendje weg, een korte vakantie of een (zakelijk) verblijf in een rustige omgeving waar u uitgebreid kunt genieten van de natuur, dan bent u bij ons aan het juiste adres!

Onze Bed & Breakfast bevindt zich aan de Kaaldijk, waar de verharde weg overgaat in een idyllische zandweg. Kasteel Ruurlo, het trein- en busstation en het dorp Ruurlo met diverse winkels, eetgelegenheden, zoutwater buitenzwembad en VVV-kantoor bevinden zich op loop- en fietsafstand. U kunt mooie fietstochten maken door de bosrijke omgeving of naar omliggende plaatsen zoals Lochem, Laren, Vorden, Borculo, Groenlo en Lichtenvoorde. Een bezoekje aan Winterswijk of de hanzesteden Zutphen en Deventer zijn meer dan de moeite waard.

Kortom, Bed & Breakfast Het Zwarte Huus is een geweldige uitvalsbasis om te genieten van al het moois dat de Achterhoek u te bieden heeft!

Foto's

Contact

Kaaldijk 6a
7261 SC  Ruurlo

0573-453971
06-52697491
info@hetzwartehuus.nl

Categorieën