Klein Kranenbarg BV

Over Klein Kranenbarg BV

Klein Kranenbarg B.V. is al jaren actief op het gebied van productie en plaatsing van prefab betonfunderingen onder staalconstructies. Deze funderingen hebben hun weg reeds gevonden onder diverse soorten gebouwen als maneges, schuren, stallen, loodsen, fabriekshallen, kantoorpanden, tribunes en pijpleidingen op haventerminals.

De productie van de elementen doen wij in eigen beheer, hierdoor zijn wij zeer flexibel in de maatvoering, plaats en afmeting van de in te storten ankers. Wij beschikken over een groot aantal standaard mallen in verschillende modellen die desgewenst eenvoudig aangepast kunnen worden. Ook houden wij een groot assortiment poeren op voorraad zodat wij binnen enkele dagen standaard poeren uit voorraad kunnen leveren.

Desgewenst kunnen wij uitzetten, transport en het plaatsen voor u verzorgen (door heel Nederland) volgens een door u aangeleverd ankerplan. Hierbij komt maatvoeringrisico voor onze rekening, gecompliceerde meetpatronen gaan wij hierbij niet uit de weg. Ook kunnen wij de poeren plaatsen in situaties waar traditioneel gestorte funderingen bronbemaling nodig hebben .

Wij produceren de poeren in een verwarmde productieruimte en kunnen door produceren tot een buiten temperatuur van   -10 graden Celsius.

Voor referentieadressen, maten of prijzen kunt u contact met ons opnemen.Telefonisch, schriftelijk of d.m.v. het informatieformulier op de website.

Contact

Groenloseweg 23
7261 RM  Ruurlo

0573-452014
beton.poeren@planet.nl

Categorieën