Volvo Harrie Arendsen

Over Volvo Harrie Arendsen

Omstreeks 1980 is het bedrijf ook actief geworden in het uitvoeren van schadeherstel. Vervolgens werd in 1981 de wens van Volvo verwezenlijkt door in Zevenaar de 3e vestiging van Harrie Arendsen te openen. Dit nieuwe pand wordt in maart 1981 feestelijk in gebruik genomen. In 1995 wordt er in s'Heerenberg een nieuw pand gebouwd. Dit pand wordt gerealiseerd aan de Grensstraat. In eerste instantie werd hier ook nog een dealerbedrijf geëxploiteerd. Toen er in het jaar 2000 werd besloten ook in Doetinchem een nieuw pand te bouwen, was de keuze om het dealerbedrijf van 's-Heerenberg onder te brengen in Doetinchem, snel gemaakt.

Tevens is 2000 het jaar waarin Frank Arendsen de scepter overneemt van Harrie Arendsen en vanaf dat moment als officieel contractpartner van Volvo Cars Nederland te boek staat voor de hele Harrie Arendsen Groep. Frank Arendsen was als sinds 1997 directeur van de vestiging in Zevenaar.
 

In mei 2005 neemt Volvo Harrie Arendsen de Volvo activiteiten over van Collega Volvo Dealer Deunk-Hendriksen met vestigingen in Ruurlo en Winterswijk. Een bedrijf met een goede reputatie in de omstreken van Ruurlo en Winterswijk. Een behoorlijke klus deze lijn door de te trekken. Vanaf de overname had Frank Arendsen reeds de ambitie genoemde bedrijven op termijn te clusteren tot 1 dealerbedrijf. In 2007 is vervolgens de vestiging in Winterswijk gesloten om de activiteiten geconcentreerd voort te kunnen zetten vanuit Ruurlo.

Om aan de Next Face-standaarden van Volvo te voldoen, is in 2009 onze vestiging in Zevenaar verbouwd. Het next Face-concept van Volvo ademt Scandinavië: rust, natuur en kwaliteit. Hiervoor zijn veel natuurlijke materialen gebruikt en alles is modern, licht en ruim opgezet. In 2011 heeft ook de vestiging in Doetinchem een facelift ondergaan en in 2012 hebben wij een nieuwe vestiging op een nieuwe locatie in Ruurlo gerealiseerd dat met duurzame middelen is gebouwd en dat is uitgerust met de modernste apparatuur, waardoor de werkomstandigheden voor het personeel optimaal zijn.

Prijzen

Volvo dealer Harrie Arendsen bestrijkt met vestigingen in Doetinchem, Ruurlo en Zevenaar zowel de Liemers, Graafschap als de Achterhoek. In de afgelopen 40 jaar hebben wij continu bewezen dat kwaliteit voor ons speerpunt nummer 1 is.

Contact

De Vente 1
7261 ST  Ruurlo

Categorieën