Oranjerie Ruurlo

Over Oranjerie Ruurlo

Restaurant enTrouwlocatie op het mooiste plekje van Nederland

Diner

Chef-kok Marco Koster en zijn witte brigade geven aan elke klassieker wel een moderne twist. En de mooie ingrediënten liggen hier, op het legendarische landgoed, natuurlijk bijna voor het oprapen. Oranjerie Ruurlo maakt veel gebruik van producten welke afkomstig uit de Achterhoek en omgeving. Klassiek betekent ook zeker niet zwaar in deze keuken: de smaken zijn licht en zacht.

 

Vorstelijke Lunch
In onze Lunchkaart vindt u naast de gebruikelijke lunchgerechten en bittergarnituren ook heerlijke gastronomische gerechten voor een uitgebreidere lunch. De gerechten in deze lunchkaart zijn te bestellen van 12:00 tot 17:00 uur.

 

High Tea Oranjerie
Wanneer u iets anders wenst dan een lunch kunnen wij u onze High Tea van harte aanbevelen. In ongedwongen sfeer genieten van heerlijke soorten thee en verschillende zoete- en hartige lekkernijen. De High Tea kan aan tafel geserveerd worden maar ook in buffetvorm. Uiteraard zijn alle mogelijkheden aan te passen naar uw wensen. Wanneer u gebruik wenst te maken van onze high tea dient u hiervoor voortijdig te reserveren.

Uw evenement
met een indruk
waar u U tegen zegt!

 

Foto's

Contact

Stapeldijk 1
7261 LL  Ruurlo

0573-820220
info@oranjerieruurlo.nl

Categorieën