East Financial Services B.V

Over East Financial Services B.V

East Group. Al 10 jaar sterk in administratieve dienstverlening

Zo’n zes mensen, waaronder twee interim managers, zijn dagelijks bezig met de financiële dienstverlening en alles wat daarbij komt kijken. East Group richt zich op het Midden- en Kleinbedrijf (MKB) in de regio Oost-Nederland en de Achterhoek. Ook ZZP-ers voelen zich thuis en maken prettig gebruik van administratieve, financiële en ondersteunende diensten. East Group doet veel meer. We helpen ook particulieren met vermogensbeheer en de thuisadministratie.  

Financiële allesweter in Gelderland

De uitgebreide administratieve en financiële kennis komt alle klanten van East Group van pas. We wijzen ongevraagd op financiële mogelijkheden. Onze toegevoegde waarde? Kennis van de boekhouding, regelgeving en alle administratieve- en fiscale processen. Daar gaan we adequaat en slim mee om.  

 

Vaste prijzen

Bij East Group weet u van te voren waar u aan toe bent. Het ‘vaste prijzen beleid’ biedt duidelijkheid aan iedereen. Er zijn nooit verrassingen achteraf.

Ondernemerscentrum

East Group is gevestigd in het Ondernemerscentrum aan de Stationsstraat 12 en 12a te Ruurlo. Het ondernemerscentrum heeft naast kantoorruimtes ook flexwerkplekken en vergaderruimtes beschikbaar. Voor de verhuur en de dienstverlening in dit Ondernemerscentrum treedt East Facility Services op. Voor meer informatie hierover kunt u hier terecht.

Foto's

Contact

Stationsstraat 12 A
7261 AD  Ruurlo

0315-270670
info@eastgroup.nl

Categorieën