Bruiler Hof

Over Bruiler Hof

Onze B&B met 2 sfeervolle kamers met eigen ingang en prive-badkamer is gesitueerd in het sfeervolle buitengebied van buurtschap De Bruil in Ruurlo, centraal gelegen in de mooie Achterhoek. Hier zie je met regelmaat de reeën en hazen over de landerijen razen. Geniet van de rust en de ruimte die onze accommodatie je biedt.

Het centrum van Ruurlo is op zo’n 2 km afstand eenvoudig met de fiets of lopend te bereiken. Vanuit de B&B kun je eindeloos fietsen of wandelen. Het Graafschapspad (LAW) loopt langs ons huis en om de hoek kun je het Trekvogelpad oppikken. Kasteelmuseum More (2 km) met haar permanente tentoonstelling van de werken van de bekende Nederlandse schilder Carel Willink is een absolute aanrader.

Ons erf is totaal 1,2 ha groot. Bijna 1 ha daarvan bestaat uit een natuurgebied met botanisch hooiland, natuurvriendelijke oever en een poel. Hierop voeren wij natuurbeheer voor de Vereniging Agrarisch Landschap Achterhoek. Wij laten onze gasten graag meegenieten van dit mooie stukje natuur.

Verder op het erf bevinden zich ons woonhuis, de B&B en een klein sfeervol tuinterras voor onze gasten en passanten. Op een afzonderlijk deel hebben wij een kleine camperplaats, deze is het hele jaar geopend.

De kamers hebben een eet- en zithoek op de begane grond met aansluitend een badkamer. Op de bovenverdieping bevindt zich het slaapgedeelte met 2 boxsprings van 90x210 cm. Koffie- en theefaciliteiten aanwezig. Gratis wifi. Alle vertrekken zijn verwarmd. U heeft een privé buitenterras. Parkeren bij de kamer, mogelijkheid tot opladen/stallen van (elektrische) fietsen. U kunt bij ons ook pinnen. Bruiler Hof is het gehele jaar geopend.  

Contact

Kaaldijk 14
7261 SC  Ruurlo

06-13443171 of 06-19475701
info@bruilerhof.nl

Categorieën