Winnares de Portretprijs geeft presentatie tijdens expositie Good Looking

Haar schilderij werd door een vakkundige jury van kunsthistorici en kunstenaars gekozen uit in totaal 1254 inzendingen. Sandra vertelt tijdens een ‘mini-college’ over de achtergronden en haar aanpak van het winnende portret. Zij geeft je meer inzicht hoe zij te werk gaat.

Belangstellenden zijn welkom op zondag 22 mei om 14.30 uur in de Dorpskerk van Ruurlo. Het aantal zitplaatsen op de tribune in de ontmoetingsruimte van de Dorpskerk is beperkt. Daarom is aanmelding via een e-mail aan info@goodlookinginruurlo.nl noodzakelijk. Zonder aanmelding kan geen plaats worden gegarandeerd.

Het bijwonen van de presentatie door Sandra Thie is gratis. Wie vooraf of daarna alle 67 schilderijen en beelden wil zien, koopt een entreebewijs bij de entree van de expositiezaal in De Smidse.

In de kerk hangt als onderdeel van de expositie Good Looking een aantal schilderijen. In de expositieruimte van Galerie De Smidse is nog veel meer te zien. Op de website staat meer informatie over Sandra Thie en de 60 andere kunstenaars die exposeren op Good Looking.

Details

Soort evenement
Lezing

Wanneer
22 mei 2022 vanaf 14:30

Waar
Dorpskerk Ruurlo