Tractorpulling Brouwershoek

We gaan weer ons uiterste best doen om er een supergezellig en sportief weekend van te maken en hopen dat de weergoden dit keer beter gezind zijn dan verleden jaar.
Zoals u van ons gewend bent wordt er weer op 2 kleibanen getrokken. De wedstrijd van zondag telt mee voor de TSTA-competitie. Sleepwagens De Stille Wille en Still Running, zullen proberen om het de deelnemers zo moeilijk mogelijk te maken.
Wederom gaan we proberen om de Old-Stock competitie naar Ruurlo te halen op de zaterdagavond!

Vorig jaar lukte dit door de weersomstandigheden niet zoals we het gepland hadden.
De Old-Stock geeft veel sensatie door dat de relatief lichte oldtimers met hun zwaar opgevoerde motoren, met hoge snelheid over de baan denderen om de sleepwagen zover mogelijk naar de overkant te brengen. In de afgelopen jaren gaf het team van de sleepwagen De Stille Wille al wel demonstraties met enkele Old-Stock trekkers, maar dit jaar dus een heuse competitie!
Verder is er wederom onze beroemde camping voor de pullers die beide dagen meedoen en ’s avonds het feest in de schuur niet willen missen.
In de schuur hebben we zaterdagavond natuurlijk weer het trekkersbal waar tot in de late uurtjes gefeest wordt. We gaan ons best doen om er weer een knalfeest van te maken met goeie muziek.’s Nachts wordt het evenemententerrein weer streng bewaakt, zodat u rustig uw tractoren kunt laten staan voor de wedstrijden op de zondag.
Voor de kinderen zijn er weer diverse vermakelijkheden op het terrein aanwezig. Deze zullen evenals verleden jaar weer centraal op het terrein opgezet worden zodat de ouders zowel de wedstrijden kunne volgen, als de kids in de gaten kunnen houden.
Hou deze site en onze facebookpagina in de gaten voor het laatste nieuws uit de Brouwershoek!

Tractorpulling

1 juli 2017 t/m 2 juli 2017 vanaf 00:00