Gastvrijheidspunt VVV Ruurlo zoekt nieuwe vrijwilligers

Afgelopen winter onderging de VVV Ruurlo een metamorfose en opende op 1 februari haar deuren als eerste Gastvrijheidspunt in de Achterhoek.  De eerste bezoekers waren onder de indruk van de inrichting en informatievoorziening. Helaas moest de VVV vanwege de corona maatregelen half maart al weer dicht.  Dit natuurlijk tot teleurstelling van o.a. de medewerkers, die zich juist hadden voorbereid op een grote belangstelling voor het nieuwe gastvrijheidspunt.

Sinds 1 juni is de VVV weer gedeeltelijk open en kunnen we weer bezoekers ontvangen. Na 1 juli verwachten we weer meer bezoekers als de vakantieperiode begint. Dan wil de VVV graag weer hele dagen van 10 tot 16 uur open zijn.  Hier zouden we graag wat hulp bij kunnen gebruiken. Daarom zoekt de VVV nieuwe enthousiaste gastvrouwen/heren die Ruurlo kunnen en willen presenteren vanuit dit mooie pand. Ook in het gastvrijheidspunt zijn de nodige maatregelen getroffen waardoor een veilige werkplek gegarandeerd is.  Mocht u nog geen kennis gemaakt hebben met onze nieuwe winkel , loop gerust even binnen om kennis te maken. Misschien kunnen we u overtuigen om hier als vrijwilliger een belangrijke taak te gaan vervullen.

1 juli 2020