Gaon - Onbegrensd én supervoordelig reizen binnen de Achterhoek

Gaon: Dé nieuwe manier van reizen door het unieke coulisselandschap van de Achterhoek. Een netwerk van bussen, treinen en e-bikes brengt jou naar de mooiste plekjes van de streek. Prachtige stukjes natuur, een indrukwekkend kasteel, een inspirerende tentoonstelling of een andere spannende attractie. Met Gaon ben je er zo!

 

De Gaon combikaart

Met de Gaon combikaart kun je 24 of 48 uur ongelimiteerd reizen door de Achterhoek. De combikaart wordt automatisch geactiveerd na je eerste check-in. Naast het reizen per trein of bus kun je ook de hele dag gebruik maken van een Urbee e-bike. Met deze manier van reizen kom je er pas echt achter waarom de Achterhoek uitgeroepen is tot beste fietsregio van Nederland! Wil jij graag een Gaon combikaart aanschaffen? Een kaart van 24 uur kost € 20 en een kaart van 48 uur kost € 30,-. Je koopt ze bij diverse VVV-punten door de hele Achterhoek!

 

De Urbee e-bikes

Je vindt de Urbee e-bikes bij de meeste treinstations en verschillende recreatieondernemers in de Achterhoek. Installeer de Urbee Go app en je fietst er zo mee weg. Aan het einde van de dag lever je de e-bike in bij een Gaon fietsstation naar keuze. Deze flexibele manier van reizen geeft je volop mogelijkheden om bezienswaardigheden te bezichtigen en niet vast te zitten aan een bepaalde plek of omgeving. Kortom: met de Urbee e-bike beleef je de Achterhoek op z’n best!

Ook zonder Gaon combikaart kun je gebruik maken van de e-bikes. Met de Urbee Go app huur je de e-bike vanaf een bedrag van € 3 tot een maximum van € 15 per dag.

Stap op en geniet van deze prachtige streek: de Achterhoek!

 

Alle informatie vind je op gaon.nl

Details

Datum
30 juni 2021