Voorstelling met Creep In

 

Voorstelling met Creep In

 

 Zaterdag 18 maart komt de band Creep In naar Ruurlo. De band speelt Americana en Folk, een mix van country & western, blues & folk. Het optreden vindt plaats in de Theaterzaal van het Kulturhus in Ruurlo en begint om 20.00 uur.


Americana en Folk

Vanaf de jaren ’60 is er in de United States een stroming ontstaan die pop en rock vermengt met traditionele genres als country & western, blues en folk. De sterke opkomst ervan sinds de jaren ‘90 met alternatieve artiesten die net zoveel beïnvloed werden door Amerikaanse rootsmuziek als door rock en zelfs punk, leidde tot de verzamelnaam Americana. Het is dus een muziekgenre waarin je een grote verscheidenheid aan artiesten kunt onderbrengen. Het is bij uitstek een genre voor singer-songwriters. Bekende zangers van dit genre zijn bijvoorbeeld Ilse DeLange, Danny Vera en Bob Dylan.

 

Creep In

Op 18 maart brengt de Brabantse band Creep In de vrolijke muziek naar het Kulturhus. Driestemmige zang staat centraal. En zingen kunnen ze! De combinatie van verstilde intimiteit en energieke songs maken hun optredens divers en sfeervol. Liedjes van onder meer Dolly Parton, Norah Jones en Chris Stapleton krijgen door de bezetting en arrangementen een eigen sound. De musici weten een betrokken, warme sfeer te creëren en het wordt ongetwijfeld een avond van gewoon genieten waarbij het moeilijk is om stil te blijven zitten. De voetjes mogen dan ook van de vloer.

 

Bezetting:

Paul Hagenaars, (jazz)gitaar; Marleen Achten ; zang, gitaar; Greet Vervoorts, zang, gitaar
Dagny van der Loo, zang

 

Kaarten à € 21,50 zijn verkrijgbaar via www.kunstkringruurlo.nl/muziek en aan de kassa (pinapparaat aanwezig). Voor de jeugd tot 18 jaar is de toegang gratis.

 

Details

Soort evenement
Muziek

Wanneer
18 maart 2023 vanaf 20:00

Waar
Kulturhus, Nieuweweg 5

Categorieën