Trouwbeurs Ik Trouw met Jou in Oranjerie Ruurlo

“Tijdens deze dag zijn er veel verschillende (lokale) standhouders aanwezig die deze dag compleet maken. Van mooie decoraties, (live)muziek, haar/make-up, bruidskleding tot smaakvolle en prachtige bruidstaarten en alles daartussenin, een dag vol inspiratie en mogelijkheden om de trouwplannen te verwezenlijken. Hier zijn dus ook de laatste trends te vinden op trouwgebied”. Stelt Sietske van Lent, Sales- & Event Manager bij Van Berkel Hospitality.

 

De trouwbeurs wordt georganiseerd zodat aanstaande bruidsparen trouwinspiratie op kunnen doen voor hun bruiloft. Een echte must-visit voor koppels die dé dag perfect willen maken. Kortom, een inspirerende dag voor bruidsparen die graag willen dat hun zorgen ontnomen worden en alles van top tot teen geregeld willen hebben.

 

Aanmelden kan via de website: www.iktroumetjou.nl. De weddingplanners van Oranjerie Ruurlo kunnen niet wachten om de toekomstige bruidsparen te mogen ontvangen! Op deze dag is het vooral de bedoeling dat de bruidsparen een goed beeld krijgen van de locatie en de mogelijkheden voor de perfecte dag. De entree is gratis en voor alle bezoekers ligt er ook een gratis goed gevulde goodiebag klaar.

Details

Soort evenement
Beurs

Wanneer
21 april 2024 vanaf 12:00 tot 16:00

Waar
Oranjerie Ruurlo, Stapeldijk 1