Theaterconcert Liseth and The Satellites

Singer-songwriter Liseth Horsten heeft een stem van het karakteristieke en herkenbare soort; een spannende, soulvolle, authentieke stem met veel diepgang en een fijne timing. Haar liedjes zijn sterk en persoonlijk, en hebben een heel eigen karakter waarin invloeden van verschillende muziekstijlen te horen zijn.
Liseth begon in de jaren '90 met het schrijven van liedjes op gitaar, nadat de rockband waarin ze was begonnen als bassiste was opgeheven. Dit bracht haar naar podia in binnen- en buitenland. Na haar Bachelor in muziek behaald te hebben in 2004, bouwde ze haar praktijk op als uitvoerend muzikant en muziekdocent. Naast commerciële projecten stond haar eigen repertoire lange tijd op de laatste plaats. Maar het verlangen om daar weer structureel aandacht aan te besteden groeide.
Haar eigen repertoire kreeg een nieuwe impuls toen ze in Californië de EP Kites and Traffic Lights opnam met gitarist/zanger Michael Roe en bassist Mark Harmon (2015). Een charmant album met zonovergoten en melancholische gitaarsongs. Terug in Nederland vormde Liseth haar band Liseth & The Satellites, met wie ze eind 2021 de EP Miss uitbracht.

Details

Soort evenement
Muziek en theater

Wanneer
8 maart 2024 vanaf 20:00

Waar
Theater Onder de Molen, Lindeseweg 29, Vorden (Linde)

Categorieën