Muziek van Plain Talk en Levi Major in Hof te Ruurlo

Songwriter duo Plain Talk organiseert ‘Garden Tour’! 

Unieke muziek bij unieke locaties. Samen met de songwriter Levi Major touren Plain Talk  naar inspirerende tuinen door heel het land. Kom gratis genieten van een intieme zomermiddag met mooie muziek in een rustgevende omgeving. 

Kom ontspannen met de muziek van Plain Talk en Levi Major in Hof te Ruurlo op 15 juni. 

 

Over de acts

Levi Major

Met een aanstekelijke kalmte zingt Levi Major over turbulente onderwerpen onder begeleiding van warme ruimtelijke klanken en een zee aan backing vocals. De soft pop-folk songwriter begon al op jonge leeftijd met

muziek maken, sterk geïnspireerd door artiesten als Sufjan Stevens, The Japanese House & Nick Drake.

18 oktober 2023 bracht hij zijn debuut EP Meet Me At Dawn uit. Na de warme en enthousiaste ontvangst van zijn eerste werk staat de release van Ep 2 al in de planning voor begin 2025.

 

Plain Talk

Plain Talk is een songwriter duo geworteld in openheid en verbinding. De kern van het duo zit in de naam: hun muziek ontstaat uit een goed gesprek. Door hun eerlijkheid sporen ze het publiek aan om een connectie op te zoeken met de muziek en met elkaar. Plain Talk maakte in 2023 hun debuut als winnaar in het radioprogramma ‘Het Beste Liedje uit Eigen Land’ op NL Music en speelden het voorprogramma van Elske DeWall en Cristóvam. 

Hun grote inspiraties zijn Ben Abraham, Lizzy McAlpine, Sara Bareilles en de directheid van Taylor Swift.Details

Soort evenement
Muziek

Wanneer
15 juni 2024 vanaf 15:30

Waar
Hof te Ruurlo