Kunstwandelroute B-Art Berkelland 2021

Op 29 mei zal de Berkellandse burgemeester, Joost van Oostrom, het officiële startschot geven voor het nieuwe Berkellandse evenement. In beperkt gezelschap, weliswaar, want ondanks de versoepelingen in de coronaregelgeving, heeft de organisatie wel concessies moeten doen aan de oorspronkelijke plannen. Graag hadden ze iedereen bij die officiële opening uitgenodigd die op enigerlei manier had geholpen om het nieuwe evenement vorm te geven. Dat aantal zou het van overheidswege bepaalde maximum bezoekersaantal ruimschoots overschrijden.
Dat hoeft echter voor niemand een belemmering zijn om op eigen gelegenheid alleen, samen, of met het hele gezin, de afwisselende kunstwandeling te lopen in de schitterende natuur net buiten Borculo. En dat kan de hele zomer door, t/m 12 september.
De toegang is vrij.

En dat is nog niet alles.
Op alle zondagen tussen 6 juni en 5 september zullen o.a. kunstenaars van wie een creatie aan de route staat zichzelf en hun werk presenteren op het terein van De Lebbenbrugge. Een mooie gelegenheid voor liefhebbers en andere geïnteresseerden om nader kennis te maken met hen en hun werk.
Een gedetailleerder programma hangt bij De Lebbenbrugge en zal nog gepubliceerd worden op de website van Kunstkring B-Art.

In het weekend van 11 en 12 september, tenslotte, zal de Berkellandse Kunstkring het zomerseizoen afsluiten met het “Kunstplein. Tussen 11.00 en 17.00 uur zullen dan meer dan 30 kunstenaars met een grote verscheidenheid aan kunstvaardigheden graag aan de bezoekers willen laten zien en demonstreren hoe kunst in de Achterhoek leeft, gemaakt en beleefd kan worden.
Een mooie gelegenheid om een bezoek daaraan -nog net op de valreep- te combineren met de kunstwandeling.

https://www.kunstkringbart.com/kunstwandelroute-2020

Details

Soort evenement
kunstwandelroute

Wanneer
29 mei 2021 t/m 12 september 2021 vanaf 00:00 tot 23:59

Waar
Boerderij museum De Lebbenbrugge

Categorieën