Gezamenlijke rijdag van De Seinpaal en Groot Spoorgroep Nederland in de CactusOase.

Op zondag 13 oktober zijn er speciale treinen te zien tijdens de gezamenlijke rijdag van de Seinpaal en GrootSpoor-Groep Nederland. De dag is extra feestelijk omdat die in het teken staat van het 25-jarig bestaan van de landelijke vereniging GrootSpoor-Groep Nederland. Vanuit het hele land komen leden vd vereniging naar Ruurlo om hun LGB-treinen een unieke tocht te laten maken door het Mexicaanse rotslandschap.

Treinliefhebbers en anderen kunnen hun hart ophalen aan deze grote modellen, waaronder  Thomas de trein en de Union Pacific die rond rijden. Verder zijn ook de andere modelspoorbanen zoals o.a. Cactus Canyon, Liechtborch en Neu-N-dorf vol in bedrijf.

Het voorste gedeelte waar de rijdag plaatsvindt is op zondag 13 oktober van 10.00 tot 17.00 uur gratis toegankelijk. Voor bezichtiging van het Cactuspark geldt de normale entree.

13 oktober 2019 vanaf 10:00 tot 17:00

Belevingspark CactusOase