3D-concert

NIEUW: 3D-CONCERT

muziek, beeldende kunst én poëzie

RUURLO – Op vrijdag 2 oktober vindt het allereerste 3D-concert plaats in het Kulturhus te Ruurlo. Een 3D-concert is een samenspel van muziek, beeldende kunst en poëzie, drie dimensies dus. Aanvang van het concert is 20.00 uur. Het adres van het Kulturhus te Ruurlo is Nieuwe Weg 5.

Beeldend kunstenaar Miriam van der Linden maakte een zestal kunstwerken geïnspireerd op muziek vertolkt door Jacqueline Snel. Woordkunstenaar Dirk Engelage schreef er gedichten bij.

Tijdens dit 3D-concert kijken bezoekers eerst naar één van de kunstwerken. Vervolgens wordt de muziek uitgevoerd die als inspiratiebron diende voor dat kunstwerk. Daarna volgt de voordracht van het gedicht, gebaseerd op de muziek én het kunstwerk. Elke sessie wordt afgerond met een korte toelichting op het kunstwerk.

De voorstellingen zijn ook te zien en te horen in de Oude Ettense Kerk in Etten op 3 oktober, aanvang 20.00 uur en in de Gasthuiskerk in Doesburg op 9 oktober, aanvang 20.00 uur.

Kom kijken, luisteren en genieten van deze unieke voorstellingen!

De toegang bedraagt €12,50 inclusief consumptie. In verband met corona is het aantal zitplaatsen per locatie beperkt tot 50. Het advies is te reserveren via drieluik@kwetal.nl of 06 44 205992. Uiteraard zijn de 3D-concerten coronaproof. Voor meer informatie: www.snelopgitaar.nl/agenda en op www.kwetal.nl/3D-concerten

Muziek 3D-concert

2 oktober 2020 vanaf 20:00