Kerstspecial

Theater Onder de Molen sluit het najaarsprogramma dit jaar op bijzondere wijze af.
Voor het eerst in de geschiedenis organiseren wij naast ons theaterprogramma een zgn. "Christmas Special", waarbij wij het theater aandacht besteedt aan de kerst. De bezoekers kunnen genieten van muziek, zang en kerstverhalen. De molen is in een gezellige kerstsfeer en naast het doorlopende culturele programma kunt u heerlijke hapjes en drankjes kopen.
Diverse artiesten, kraampjes, Christmas Carols Singers, kinderzang, chocoladewagen, Smit Wijnhandel met wijn en menu-suggesties, kerstverhalenverteller, Puur Natuur met een kraam, glühwein van wijnhandel Smit en worstenbroodjes van de molen te koop. Tot slot blazen de “de Reurlse Midwinterhoarn Blaozers” op geregelde tijden de midwinterhoorn.
Optreden van de artiesten loopt de hele dag door en treden meerdere keren op. Bij mooi droog weer vuurkorven buiten en Christmas Carol Singers.
Deelnemende artiesten: Duo Een en Ander (Eric Knoef en Anita Oldenhave), Marise den Bakker (Vierakker), Derk Jan Terpstra (Toldijk), Johan Eppink, Herman de Haan, Sterrekoor (kinderkoor), Enjoy (koor/Carol Singers).
De toegangsprijs is € 5,00 (excl. consumpties). Kinderen tot 12 jaar zijn gratis. Kaarten kunnen via de website www.theateronderdemolen.nl worden besteld, maar ook aan de zaal worden gekocht. Op de website vindt u tevens het volledige programma van het theater.

kerstevenement

8 december 2017 vanaf 15:00 tot 22:00