Stekels fotograferen in Belevingspark CactusOase

Zondag 23 april organiseert het Wereld Natuur Fonds, in samenwerking met belevingspark CactusOase een fotoworkshop, speciaal voor kinderen.
De organisatie die zich inzet voor wereldwijde natuurbescherming, duikt dit keer in de verrassende wereld van de cactus.

Wat kun je verwachten?
We starten om 13.45 in het belevingspark CactusOase. Adres: Jongermanssteeg 6
, 7621 KA Ruurlo.
Na het inschrijven en een korte introductie over het WNF start de workshop. Enthousiaste amateurfotografen van het Wereld Natuur Fonds zullen hun beste tips met je delen. En dan wordt het pas echt leuk, want dan ga je zelf aan de slag. Onder begeleiding van fotografen loop je door het belevingspark en heb je volop tijd om de mooiste plaatjes te schieten van de planten.
Uiterlijk om 16.00 verwachten we je weer terug en staat er een drankje voor je klaar. Je ontvangt dan ook een echt certificaat.

Jouw foto in een tentoonstelling?
Het kan! Stuur binnen een week je mooiste foto naar ons op. Deze foto wordt afgedrukt en 3 weken tentoongesteld in belevingspark de CactusOase. Bezoekers kunnen tijdens de tentoonstelling stemmen op de mooiste foto en wie weet win jij een gaaf WNF cadeau.
Alle deelnemers kunnen na de tentoonstelling hun foto gratis afhalen.

Inschrijfgeld is 8,50 euro per kind. Dit is inclusief toegangskaartje voor het belevingspark, een plattegrond, een cactus, 1 consumptie en een afdruk van jouw allermooiste foto.

Spelregels:
- je bent in het bezit van een fotocamera of smartphone
- adviesleeftijd is 8 – 12 jaar  
- je vindt het leuk om natuurfoto’s te maken
- je ouders zijn van harte welkom om mee te lopen, wel moeten ze dan apart een entreekaartje kopen
- inschrijven kan tot en met 21 april via twentevechtdal@wnfregioteam.nl onder vermelding van je naam, leeftijd en type camera (zonder inschrijving ben je ook welkom maar de kans bestaat dat de workshop vol is).

 

 

 

Details

Soort evenement
Kinderactiviteit

Wanneer
23 april 2017 vanaf 13:45

Waar
Belevingspark CactusOase

Categorieën