Kinderroute Belevingsweek

Ontdek de Achterhoek met je smartphone tijdens de Kinderroute Belevingsweek – 23 april t/m 30 april
Beleef spannende avonturen met je smartphone als gids! In de meivakantie staat de Achterhoek in het teken van de Kinderroute Belevingsweek. Er zijn maar liefst 15 digitale kinderroutes ontwikkeld die je, aan de hand van een smartphone, de Achterhoek op een bijzondere manier laten ontdekken. Acht routes zijn speciaal tijdens de meivakantie gratis te verkrijgen via een vouchercode bij deelnemende startlocaties. Onderweg zijn er leuke activiteiten georganiseerd met het thema van de routes. In de meeste gevallen kun je hier op vertoon van de route-app gratis of met korting aan deelnemen. Spannende verhalen over ridders en jonkvrouwen, leuke natuurweetjes, sportieve opdrachten of op te lossen raadsels, er valt onderweg van alles te beleven en leren! De AbelLife route-app wijst je de weg.

Kijk voor alle activiteiten onderweg en tijden op www.kidsgeluk.nl/belevingsweek of ga naar de VVV voor een gratis activiteitenfolder over de Kinderroute Belevingsweek.

Op 23 april om 11.00 start de officiële opening van de Kinderroute Belevingsweek bij De Heikamp in Ruurlo, Hengeloseweg 2, Ruurlo. U bent hierbij van harte welkom.

 

Details

Soort evenement
Kinderactiviteit

Wanneer
23 april 2017 t/m 30 april 2017 vanaf 11:00 tot 00:00

Waar
De Heikamp, Hengeloseweg 2

Categorieën